8 ay önce SİYASET

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı yapan, 19. Dönem Eskişehir Milletvekili Hüsamettin Cindoruk’u geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ziyaret eden CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Cindoruk’un mesajlarını Eskişehirliler ile paylaştı.

8 ay önce ÖZEL HABER

AK Parti Mahmudiye Belediye Başkan Aday Adayı  Murat Uçarer'in 74 yaşındaki babası Muzaffer Uçarer ölmeden kendi mezarını yaptırdı. Mezarın başına diktiği mezar taşına Mehmet Oğlu Pastacı Muzaffer Uçarer 'Ruhuna Fatiha' yazdırdı. Oğlunun kendisini yaşlı bakım evine göndermesi nedeniyle ona tepki olarak kendi mezarını yaptırdığı iddia ediliyor.

8 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi ve ESTÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü iş birliği ile Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında geliştirilen sosyal iş fikirleri jüri üyelerine sunuldu. 

8 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Avrupa Birliği Derneği (ES-AB) yöneticileri, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Rus uyruklu eşini 14 yerinden bıçaklayarak öldüren ve ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılanan Atila S.’nin yargılandığı dava, 15 Şubat’a ertelendi.

8 ay önce BÖLGE

Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, belediyede birçok statüde çalışan işçilere yönelik yapılan zam kararlarını açıklayarak, "Kayı AŞ ve kadrolu işçilere yüzde 100, işçi yevmiyelerine yüzde 100, yemek ücretlerine yüzde 300, şehit ve gazi yakını işçilerine yüzde 100'e ek olarak yüzde 10 zam yapıldı, sözleşmeli ve kadrolu memurların Sosyal Denge Tazminatı oranının yüzde 120’ye çıkartıldı" dedi.

8 ay önce SİYASET

Gazeteci kökenli Milletvekili Utku Çakırözer; “Susurluk, Deniz Feneri soruşturmaları, Nesim Malki cinayeti, Neşter operasyonu haberlerine artık ulaşamıyoruz.”

8 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından açıklanan işsizlik rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Küpeli, “Son açıklanan verilere göre ilimizde 28 bin 860 işsiz olduğu gerçeği ortada iken, fabrikaların hala çalıştıracak eleman bulamaması büyük bir tezat oluşturuyor" dedi.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur, Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük ile bir araya geldi.

8 ay önce SPOR

Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen 11. Çağdaş Kayak Kampı, 14-17 Ocak 2024 tarihleri arasında Erzurum Palandöken’de gerçekleştirildi.