8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir apartmanın merdiven boşluğundaki bebek arabasını çalan şüpheli güvenlik kamerasına yakalandı.

8 ay önce EKONOMİ

Yerli ve millî platformların kalbi olan motorları üreten ve dünyanın en çok tercih edilen motor programları için kritik parçalar sağlayan TEI 39 yaşında.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir evin camında asılı olan Türk bayrağını alarak, topladığı geri dönüşüm atıklarının içine koyan şahıs, gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirsporlu efsane futbolcular ile bir araya geldi.

8 ay önce GÜNDEM

Haberes'te dün yayınladığımız 'Oğluna Kızıp Ölmeden Kendi Mezarını yaptırdı' haberimizle ilgili AK Parti Mahmudiye Belediye Başkan Aday Adayı Murat Uçarer aradı.

8 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü, vefat eden ESOGÜ 3. ve 4. dönem Rektörü, Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Çocuk Hematoloji Bilim Dalı emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Necat Akdeniz Akgün için uğurlama töreni düzenlendi.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen “Kent Yürüyüşü” etkinliğine katılan gençler Fabrikalar Bölgesi’nde Eskişehir’in tarihine yolculuk yaparken şehrin büyük değişimine de yerinde tanık oldular.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi’nin Kent & Kültür Söyleşileri devam ediyor. Şair Haydar Ergülen’in koordinatörlüğünde gerçekleşen söyleşilerin bu ayki konuğu CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi oldu.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de viraja hızlı giren işçi servisinin kontrolden çıkarak ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

8 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı yüzücüsü İsmail Kerem Kurtoğlu (18), 23-25 Şubat 2024 tarihlerinde Bulgaristan'da yapılacak olan Sharks Swimming Cup Burgas Yüzme Müsabakası'nda ay yıldızlı formayla yarışacak.