8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Hasan Ali Yücel Belde Evi kursiyerleri ile bir araya geldi. Başkan Ataç, “Eskişehir’de belediyecilik yapmak bence ibadet gibi bir şeydir. İnsanların duasını almak, yüzünü güldürmek çok önemli” dedi.

8 ay önce SPOR

Eskişehirspor Kulübü Kurucu üyelerinden tek hayatta kalan Eskişehirspor’un eski Başkanı Aydın Begiter tarafından, geçtiğimiz yıl vefat eden oğlu Altan Begiter anısına düzenlediği, 'Altan Begiter 2023 Sporun En İyileri' ödül töreni yapıldı. Hasan Polatkan Kültür Merkezinde yapılan törene siyasiler ve spor camiası büyük ilgi gösterdi. Gecede Haberes Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Aydıner'e 'Spora Emek' ödülü verildi.

8 ay önce EKONOMİ

ETO’da gerçekleştirilen, Tacikistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ashrafjon Gulov ve beraberindeki heyetin yer aldığı toplantıda, Eskişehir ile Tacikistan arasındaki ticaret hacminin artırılması için atılacak adımlar masaya yatırıldı.

8 ay önce SİYASET

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Başkan Yardımcısı Evren Olcay ve beraberindeki heyet ETO’ya ziyarette bulundu. 

8 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü ile Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAPV) iş birliğinde “Kadın Sağlığı Sorunları” semineri verildi.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir Şubesi ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) tarafından düzenlenen “31. Uğur Mumcu Anma ve Ödül Töreni” 27 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de 10 yıl önce mescitte öldürülen Cem Sarıkan’ın katil zanlısı olarak yargılanan ve verilen 25 yıl 10 ay hapis cezasının ardından Yargıtay'ın kararı bozmasıyla ‘Delil yetersizliği’ nedeniyle serbest bırakılan Ali Ç.’nin yargılandığı dava 14 Mart’a ertelendi.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de yol bozukluğu yüzünden kontrolden çıkarak duvara çarpan aracın sürücüsü yaralandı.

8 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’deki din görevlisi Soner Şahin, kendi imkânları ve hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahibi ailelere ve yetim çocuklara gıda, giyim ve yakacak yardımlarını sürdürüyor.

8 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’de 39 yıldır hiçbir seçimi kaybetmeyerek aynı mahallede muhtar olan Ali Al’ın adaylıktan çekileceğini duyurmasıyla koltuğuna 13 kişi talip oldu.