8 ay önce EĞİTİM

Haberes Medya Grubu İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Aydıner, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Ceylan Yavuz'u ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.

8 ay önce GÜNDEM

Malum yerel yönetimler 5 yılını tamamladı. İki ay sonra mahalli seçimler var. Yerel yönetim seçimlerinin en kritik yeri de belediye başkan ve yerel meclis seçimleridir. Aday çok, vaat çok, yapılacak iş de çok, vatandaş olarak beklentilerimiz ve isteklerimiz de çok. Peki neye göre karar vereceğiz? Bu işin bir standardı var mıdır?

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

“O milatla değişti hayatın istikameti, hakikat bu. Gecenin sabaha yürüdüğü mesafe, kalemin kâğıda değdiği yer, ceket cebimdeki tütün artıkları, düş kırıntıları…” (s.12)

8 ay önce ÖZEL HABER

İsyankâr, sıra dışı, modern, karizmatik, yenilikçi, çözücü, öngörülmez, heyecan verici, köksüz. Kova burçları iyi ki doğdunuz

8 ay önce SİYASET

AK Parti'nin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı da Hamid Yüzügüllü oldu.

8 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Çifteler ilçesini ziyaret etti. 

8 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’de Uzay Fotoğrafçılığı ile ilgilen ve ilk Türk Astronot Alper Gezeravcı’yı taşıyan Uluslararası Uzay İstasyonu’nu (ISS) dolunay önünden 0,6 saniyelik geçişini görüntüleyen Uygar Mitat, “Uzaydan o bizim fotoğrafımızı çekiyor şu an bizde dünyadan onun fotoğrafını çekmiş olduk” dedi.

8 ay önce SİYASET

Cumhur İttifakı’nın Eskişehir paydaşları, düzenlenen yemek organizasyonuyla ‘Merkez İl ve İlçe Yönetim Buluşması’ gerçekleştirdi. AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu organizasyona katılarak, Cumhur İttifakı Eskişehir yönetimi ve gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi.

8 ay önce SİYASET

CHP’de Parti Meclisi 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Eskişehir’in ilçelerinde yarışacak belediye başkan adaylarını onaylandı. Eskişehir’in dört ilçesinde mevcut belediye başkanları yeniden aday gösterildi.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir evin camında asılı olan Türk bayrağını alarak, topladığı geri dönüşüm atıklarının içine koyan şahıs hakkında ev hapsi kararı verildi.