8 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir'de şok gelişme yaşandı. İl Başkanı Süleyman Reyhan görevden alındı.

8 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir Teşkilatı, AK Parti ve Cumhur İttifakının 15 belediye başkan adayının fotoğraf ve özgeçmişlerini gönderdi.

8 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ve Cumhur İttifakı paydaşı MHP ve BBP'nin Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. 

8 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir Aday Tanıtım Toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin yeni ve eski genel başkanlarını eleştirdi.

8 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı için Eskişehir’e gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah hem merkezi yönetim hem belediye el ele verdiği zaman Eskişehir’imiz yeniden ihya olur, ayağa kalkar" dedi.

8 ay önce SİYASET

CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kim olacak tartışmaları Ayşe Ünlüce isminin açıklanmasıyla son buldu.

8 ay önce ÇEVRE

Bu arada, ne mutlu ki; İç Anadolu’nun Akdeniz’i olarak anılan bölgemizi talan edecek madencilik faaliyeti için ÇED sürecinin sonlandırıldığı müjdesi geldi. Ancak aldığımız duyumlar neticesinde de ÇED sürecinin sonlandırıldığının duyurusunu, yaklaşan yerel seçimlere borçlu olduğumuzu düşünmemek elde değil. Yani, iyi ki yerel seçim var dedirten müjde!

8 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde kar yağışının devam edeceği değerlendirilirken, hava sıcaklığının 1 ila 3 derece azalması bekleniyor.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi Belde Evi sakinleri, belediye çalışmalarının tanıtıldığı hizmet turları ile merkezleri ve çalışmaları yerinde görüyor. Projeler hakkında bilgi sahibi olan vatandaşlar, Başkan Ataç’a teşekkür ediyor.

8 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi tarafından 4-5 yaş grubu minikler için düzenlenen “Sanata İlk Adım” adlı resim atölyesi büyük ilgi gördü.