8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, dünyaca ünlü piyano sanatçımız Gülsin Onay’ı solist olarak sahnede ağırladı.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kaçak kazı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalanırken, kullandıkları malzemelere el konuldu.

8 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’de bir muhtarlık binası önünde bulunan Türk bayrağının bakımsız hali tepki çekti.

8 ay önce SPOR

Eskişehir’de gerçekleşen Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali’ne katılan Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu (ESDAG) ekibi Gönül Dağı’nın zirvesine tırmanarak dev Türk bayrağı açtı.

8 ay önce SPOR

TFF Kadınlar 3. Ligi 13. grupta yer alan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, sahasında ağırladığı Karamürsel Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Ekibimiz bu galibiyetle ligde ikide iki yaparak puanını 6’ya çıkardı.

8 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kar ve buzlanmaya karşı 6 ayrı şantiyede 450 personel ile kent merkezi ve kırsaldaki sorumluluk alanında bulunan bölgelerde çalışmalarını 24 saat aralıksız sürdürüyor.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehirdenhaber ile Defne Yayınevi-Köprübaşı Edebiyat Dergisi yazarları tanışma kahvaltısında bir araya geldiler.

8 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024-2025 eğitim öğretim döneminde yürürlüğe girecek olan yeni müfredatın temel odak noktasının “Bütünleşik Eğitim Modeli” olacağını duyurdu.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından yapılan trafik denetiminde 734 araç sürücüsüne 1 milyon 549 bin TL para cezası kesildi.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde 1 adet tabanca ile 14 adet mermi ele geçirilirken, şüpheli 3 kişi gözaltına alındı.