8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 126 gram metamfetamin ve tabanca ile yakalanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 ay önce SAĞLIK

Amerikan Kardiyoloji Birliği ve Amerikan Kardiyoloji Koleji’nin önderliğinde hazırlanan bir bilimsel kılavuzda ülkemizden tek yazar olan yer alan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bülent Görenek bu alandaki bilgi ve deneyimlerini tüm dünyadaki meslektaşları ile paylaştı.

8 ay önce SİYASET

AK Parti'de görevden alınan Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan'ın yerine atanan Gürhan Albayrak görevine başladı.

8 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe Kilit Harekatı üs bölgesinde şehit düşen Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in Eskişehir'deki baba ocağını ziyaret etti.

8 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ‘Gençlik Buluşması’ etkinliğine katılan AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, öğrencilere yönelik projelerini açıkladı.

8 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bu yıl 8’incisi düzenlenen Sucuk Festivali’ne Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar katılım sağlarken, dünyanın en büyük sucuklu yumurtası için 25 metrekarelik dev tavada 3 bin 500 adet yumurta 500 kilo sucuk ile buluştu.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de arabadan çiftliğe indirilirken kaçan bir dana, uzun süren kovalamacanın ardından güçlükle yakalandı.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Ünlü sanatçı Alişan, Sivrihisar'daki konserine gelmek üzere yola çıkarken aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastalanan sanatçı yerine Mithat Körler sahne aldı.

8 ay önce ÖZEL HABER

Bugün yapılan aday tanıtım töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Faruk Güler’inde ismini de açıklaması bekleniliyordu. Ancak Erdoğan, Güler’in ismini açıklamadı. Program sonrasında İl Başkanı Süleyman Reyhan’ı görevden aldı. Parti kulislerden aldığım bilgiye göre; Reyhan’ın Faruk Güler’e karşı aday çıkarılmaması yüzünden görevden alındığı dillendiriliyor.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Sivrihisar Belediyesi'nin düzenlediği 8.Geleneksel Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali’ne binlerce vatandaş katıldı.