8 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetimi, yeni üyeleriyle bir araya gelmeye ve istişareler gerçekleştirmeye devam ediyor.

8 ay önce ÖZEL HABER

Eskişehir’de son yıllarda yıldızı parlayan Şehit Onur İlkhan İlkokulu’nda bir üst düzey bürokratın eşi olan kadın öğretmenin yol açtığı huzursuzluk nedeniyle beş öğretmene kınama ve uyarma cezaları verilerek, görev yerleri değiştirildi.

8 ay önce SİYASET

28 Ocak pazar günü gerçekleştirilen ön seçimin ardından fermuar sistemiyle seçilen CHP’li Odunpazarı Belediye Meclis Üyeleri belirlendi.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Yeni Bağlar Mahallesi’nde işletmeleri bulunan esnafları ağırladı.

8 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi’nin ara tatilde çocuklar için düzenlediği doğa dostu çeşitli atölye çalışmaları, yoğun ilgi görüyor.

8 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi ve Sisterslab iş birliği ile lisans öğrencileri için Kariyer Planlama Atölyesi düzenlendi.

8 ay önce SPOR

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’ne istifasını sunan ve yönetimce istifası kabul edilen teknik direktör Sertaç Gezer, takımdan ayrıldı.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarparak şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 2 genç hayatını kaybetti.

8 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi ile DİSK’e bağlı Genel-İş arasında, belediye çalışanlarının sosyal haklarında iyileştirmeyi kapsayan ek protokol imzalandı. Protokol ile yemek ücretlerine yüzde 55,5 artış yapıldı.

8 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve Afet İşleri Dairesi Başkanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilen Acil Durumlar Farkındalık Atölyesi’nde çocuklara hayat kurtaracak bilgiler verildi.