8 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, şehrin sevilen isimlerinden eski vali Kadir Çalışıcı oldu. Öte yandan partinin Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi için de Tacettin Sarıoğlu’nun aday gösterildiği açıklandı.

8 ay önce ÖZEL HABER

Tüm Türkiye’nin ‘Mahallenin Muhtarları’ dizisindeki ‘Temel’ karakteriyle tanıdığı, ‘Gemide’ Filmiyle Altın Portakal kazanan Usta Oyuncu Erkan Can Haberes Dergisi’nin Ocak 2024 sayısına konuk oldu.

8 ay önce ASAYİŞ

Erzurum merkezli 20 ilde internet üzerinden sanal ortamda "nitelikli dolandırıcılık" suçuna yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen "Sibergöz-20" operasyonunda 69 şüpheli yakalandı.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de şüphe üzerine durdurulan otomobilde bulunan 2 şüphelinin yapılan üst aramasında 1 adet kama ve 1 adet tabanca ele geçirildi.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Kurtuluş Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen ‘Yüzyıllık Aziziye-Emirdağ Türküleri’ konseri coşkulu geçti.

8 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, arı yetiştiricilerini güçlendirmek ve arıcılığı yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı “Arı Keki Desteği Projesi” kapsamında 12 kırsal ilçedeki yetiştiricilere Arı Keki desteği sağladı. 

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Korosu, Sevgi Konseri ile izleyici karşısına çıkacak.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 23 - 27 Ocak tarihlerinde İstanbul’da sahnelediği “Düdüklüde Kıymalı Bamya” ve “Ayak Bacak Fabrikası” adlı oyunları ile büyük beğeni toplarken, Eskişehir Tiyatrosunun sanatsal kalitesi ve başarısını göstererek İstanbul seyircisinin hafızasını bir kez daha tazelemiş oldu.

8 ay önce EKONOMİ

ATAP A.Ş., Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen Verimlilik Proje Ödüllerinde “ETİM Projesi” ile “Küçük İşletmeler (KOBİ)” kategorisinde ödüle layık görüldü.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Halkçı Lisesiler İl Başkanı Kürşat Geçer ve 2019 Yerel Seçimlerinde ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ sloganı ile gündeme gelen Berkay Gezgin ile bir araya geldi.