8 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Mihalgazi Belediyesi Başkan Adayı olan Hasan Ünal ile bir araya geldi. 

8 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Türk İş Eskişehir İl Temsilciliğini Ziyaret Etti

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi Belde Evi sakinleri, belediye çalışmalarının tanıtıldığı hizmet turları ile merkezleri ve çalışmaları yerinde görüyor. Projeler hakkında bilgi sahibi olan vatandaşlar, yapılan örnek çalışmalardan ötürü Başkan Ataç’a teşekkür ediyor.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Gençlik Merkezi tarafından Mihalıççık’ta düzenlenen konserde sahne alan Eskişehir’in sevilen sesi Şebnem Sezer, ilçe sakinlerine müzik dolu bir akşam yaşattı.

8 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanlığı tarafından 20 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ‘Sibergöz-20’ operasyonunda Eskişehir’de yakalanan 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

8 ay önce EĞİTİM

Eskişehir’de son yıllarda yıldızı parlayan Şehit Onur İlkhan İlkokulu’nda bir üst düzey bürokratın eşi olan kadın öğretmenin yol açtığı huzursuzluk nedeniyle beş öğretmene kınama ve uyarma cezaları verilerek, görev yerleri değiştirildi. Bu haksız karara tepki gösteren veliler Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde kitlesel eylem yaparak; bürokrat eşi öğretmene tepki gösterdi. Görev yerleri değiştirilen öğretmenlerine sahip çıktı.

8 ay önce GÜNDEM

Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şubesi vilayet alanında tören gerçekleştirerek, 34 yıl önce alçakça saldırıyla katledilen Prof. Dr. Muammer Aksoy'u andı.

8 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı'na katılarak, toplantı sonrasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.

8 ay önce EĞİTİM

Genel Yayın Yönetmenimiz Ayhan Aydıner’in “Yıldızı Parlayan Okulda 'Bürokrat Eşi Öğretmen' Gerginliği” haberi kentte büyük yankı yarattı. Eğitim Sen Eskişehir Şubesi konuyla ilgili basın açıklaması yaparak, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tepki gösterdi.

8 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Zengin, üstün zekâlı çocukların eğitim alacağı okulların özelliklerini sıralarken, bu kriterlere uymayan okullarda öğrenim gören öğrencilerin yaşayacağı dezavantajlar hakkında konuştu.