8 ay önce SİYASET

2009-2019 yılları arasında iki dönem Alpu Belediye Başkanlığı yapan Rafet Demirtaş Büyük Birlik Partisinden aday oldu.

8 ay önce SİYASET

Eskişehir’in diğer şehirlere göre üstünlüklerini ve farkını saymaya kalkarsak pek çok şey söyleyebiliriz. Fakat asıl ve en kıymetli fark marka değeri ve imajıdır.

8 ay önce SİYASET

AK Parti'nin çiçeği burnundaki Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak dün kendi sosyal medya hesabında AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan ile fotoğrafını yorum yaparak paylaştı.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, “Ayak Bacak Fabrikası” ve “Macbeth” adlı sezon oyunlarının Ocak ayı temsillerinde Eskişehir’in Çifteler, Sarıcakaya ve İnönü ilçelerinden gelen hemşehrilerini konuk etti. 

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ederken, “Hemşehrilerimizin destekleri ile Tepebaşı’nı parmakla gösterilen bir ilçe haline getirdik. Yeni dönemde de hep birlikte örnek işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde farklı sürelerde hapis cezası bulunan 71 şüpheli yakalandı.

8 ay önce ÇEVRE

Eskişehir’de jandarma ekiplerince Yavuzlar Suç Örgütü’ne gerçekleştirilen operasyonda 6 kişi gözaltına alınırken 365 milyon TL değerinde nakit ve gayrimenkule el konuldu.

8 ay önce GÜNDEM

29 Ekim Kadınları Derneği Genel Başkanı Av. Şenal Sarıhan; “Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi ülkemiz açısından çok ciddi bir durumdur. Bugün Anayasa Mahkemesi'nin kararlarını yok sayan yargı makamlarının ardından TBMM'nin aynı tutumu izlemesi, Anayasasız bir devlet olduğumuzun açık kanıtıdır” dedi.

8 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Çağdaş Gazeteciler Derneği Eskişehir Şubesi'ni ziyaret etti. Ünlüce AK Parti adayı Nebi Hatipoğlu'nun gençlerin kültür sanat harcamalarında kullanılabilecek 500 TL'lik kart vaadini değerlendirdi. Ünlüce; "Diğer illerdeki AK Partili Belediyeler hep yardım kartı vaat ediyordu. Şehrimiz kültürel anlamda öyle geliştirmişiz ki Eskişehir'de kültür kartı vaadi veriliyor" dedi.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.  Ulusal ve uluslararası pek çok yerde sahne almış, ödüllü beş sanatçımızın sahne aldığı gecede dinleyiciler adeta müzik ziyafeti çekti.