8 ay önce KÜLTÜR SANAT

'Derin İzler' adını taşıyan albümünün ilk şarkısı olan “Suç Ortağı" ile büyük çıkış yapan genç sanatçı Burak Girginer şubat ayında yayınlanacak olan yeni şarkısıyla adından sıkça söz ettirmeye hazırlanıyor.  

8 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’li Belediyelerin Genel Koordinatörü Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in başkanlığında gerçekleştirilen “Yerel Yönetim Çalıştayı”nda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyükerşen’in Türkiye’de ittifakların hiç konuşulmadığı bir dönemde kent ittifakının mimarı olduğunu söyledi.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Kavacık, Alınca ve Emirceoğlu mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Ataç, “Sadece seçim dönemi değil, her zaman bir aradayız. Hep birlikte daha nice güzel işleri hayata geçireceğiz” dedi.

8 ay önce ÖZEL HABER

Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faideci, Haberes Dergisi’nin 45’nci (Ocak 2024) sayısına konuk oldu.

8 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli yatırımlarından olan son teknoloji ile donatılmış yeni “Halk Ekmek Unlu Mamuller Fabrikası”nı, 4 Şubat Pazar günü saat 13.00’te düzenlenecek açılış töreniyle Eskişehirlilerin hizmetine sunacak.  

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Ocak ayı içinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde kusurlu bulunan 2 bin 306 sürücüye 5 milyon 117 bin TL para cezası yazıldı.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de hızlı girdiği virajda kontrolden çıkan otomobilin belediye otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi, Çağdaş Gazeteciler Derneği Eskişehir Şubesi ve Türkiye Gazeteciler Sendikası tarafından düzenlenen 31. Çağdaş Gazeteciler Derneği Uğur Mumcu’yu Anma Gecesi ve Ödül Töreni geçtiğimiz hafta sonu Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

8 ay önce EKONOMİ

Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Küpeli büyüyen ve gelişen Eskişehir OSB’deki son durum, yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

8 ay önce YAŞAM

Hayatta dengeyi bulmak, sadece dış dünyayla uyumlu bir yaşam sürmek değil, aynı zamanda içsel derinliklere doğru bir keşif yolculuğudur. Bu içsel serüven, insanın özünü keşfetme arzusunu yansıtarak, kendi benliğiyle derin bir bağ kurma çabasıdır.