8 ay önce EKONOMİ

Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararı ile Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan görevden alındı ve yerine Başkan Yardımcısı Fatih Karahan atandı.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Döğerliler Derneği'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, "Eskişehir'de kurduğumuz bu güzel diyalog, samimiyete dayalı güven ortamı, birlik ve beraberliğimiz güçlenerek devam edecek. Kentimizi daha güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız" dedi.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ilçedeki esnaflarla bir araya gelmeyi sürdürürken, “Mali açıdan zor günlerden geçiyoruz, işleri iyi giden bir esnaf bulmak çok zor. Biz de ekonomik mücadele veren esnafımızın her daim yanındayız” ifadelerini kullandı.

8 ay önce ÇEVRE

“Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı (SECAP 2023) Kapasite Geliştirme Eğitimi Ödül Töreni” İstanbul’da gerçekleştirildi. Eğitime katılım, başarıyla tamamlanan sınavlar ve SECAP sürecindeki ilerlemeleri nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı personeline ödülleri verildi.

8 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi, Tepebaşı arama Kurtarma ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) tarafından “Afet ve Kadın” isimli panel düzenlenecek.

8 ay önce ÇEVRE

ESKİ Genel Müdürlüğü; "Su, hassas bir konudur, siyasi menfaatler için kurban edilmemelidir."

8 ay önce SİYASET

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü ilk seçim bürosunun açılışını gerçekleştirecek.

8 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin “Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Destekleme ve Yayma Projesi” kapsamında, Seyitgazi ve mahallelerinde faaliyet gösteren küçük çiftçilere verilecek canlı hayvan desteğinde hak sahipleri, noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendi.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şube Başkanı Sibel Özdemir ve yönetimini ağırladı.

8 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Eskişehir Besleme Grubu üyeleri, soğuk havanın etkisini artırdığı bugünlerde sokak hayvanları için örnek bir iş birliğine imza attı.