8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ederken, “Tepebaşı hemşehrilerimizin destekleri ile iftihar kaynağı bir ilçe oldu. Hep birlikte yürümeye, daha güzel bir kent için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

8 ay önce SİYASET

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü ilk seçim irtibat bürosunun açılışını muhteşem bir törenle açtı.

8 ay önce SİYASET

Nebi Hatipoğlu Eskişehir’in suyunun kötü fiyatının pahalı olduğunu söyleyerek kendince siyaset yapıyor. Hatta bu işi öyle ileriye götürmüş durumdaki seçimleri kazanabilirse su fiyatlarında % 40 indirim yapacağını söylüyor.

8 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği'ni ziyaret etti.

8 ay önce ÖZEL HABER

Hayata geçirdiği projelerle Eskişehir’i tüm Türkiye’nin gıptayla baktığı bir Avrupa kentine dönüştüren Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Haberes Dergisi’ne konuk oldu.

8 ay önce ÖZEL HABER

Yeşilçam’ın Arap Bacı’sının oğlu, Türk Sanat Müziği Sanatçısı ve Tiyatrocu İbrahim Şirin, Haberes Dergisi’nin 45'nci sayısına konuk oldu.

8 ay önce EĞİTİM

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) üyeleri, Eskişehir’de verimsiz toplantılar yerine, TÜGİAD Eskişehir Şubesinin düzenlediği hızlı ve planlı toplantıların verimliliğine dikkat çeken organizasyonda buluştu.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan (TOKİ) çekiliş sonucu arsa almaya hak kazanan vatandaşları arayıp “Arsanızın tapusu çıktı, tapuyu almak için 10 bin TL para yatırmanız gerekiyor” diyerek 43 olayda toplam 430 bin TL dolandırıcılık yapan S.O. polis ekiplerince Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yakalandı.

8 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, su kartı doldurma noktasında ‘su çilesi çekiyoruz’ diyen vatandaşlara çözüm sözü verdi.

8 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, şehirdeki taksi şoförlerinin acılarına ortak olmak ve onların taleplerini dinlemek amacıyla İstasyon Taksi Durağı'ndaki taksi şoförleriyle bir araya geldi. Ziyarette Eskişehir CHP İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan da Ayşe Ünlüce'ye eşlik etti.