8 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin örnek sosyal belediyecilik yatırımlarından olan yeni “Halk Ekmek Unlu Mamuller Fabrikası” düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. Eskişehirlilerin büyük ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Başkan Büyükerşen, “Bu fabrikanın bacası tüttükçe ben kafamı yastığa rahatça koyacağım” dedi.

8 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası tarafından işletmelerin mevcut ekonomik şartlar altında ihracata ilişkin beklenti ve öngörülerinin tespiti için hazırlanan ‘İhracat Etki Anketi’nin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. Toplamda 244 işletmenin katılım sağladığı ankette döviz kurları, faiz oranları ve enflasyon gibi faktörlerin ihracat performansına olan etkisi işletmelerin bakış açısıyla değerlendirildi.

8 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Uludere ve Eğriöz Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, “Benim arkamda siz varsınız, halkımız var. Seçimden sonra da vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz, sizlerin görüşlerini alacağız. Bir sorun varsa çözeriz, talep varsa yerine getiririz. Biz vadetmeyiz, yaparız” dedi.

8 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli yatırımlarından olan son teknoloji ile donatılmış yeni “Halk Ekmek Unlu Mamuller Fabrikası” bugün düzenlenen görkemli törenle açıldı. Başkan Yılmaz Büyükerşen; "Son döneminde Yılmaz Büyükerşen ne yaptı? diyenlere anlatacak birçok hizmetimiz var. Bu fabrikanın bacası tüttükçe ben kafamı yastığa rahatça koyacağım" dedi.

8 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi'nin dün Altınsaray Düğün Salonu'nda yaptığı Tepebaşı Belediye Meclis Üyeliği Önseçiminde en çok oyu 1074 ile eski Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük aldı. O'nu 1073 oyla eski ilçe başkanı Atilay Dalgıç izledi.

8 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Şangay’da düzenlenen 2024 Dünya Dijital Eğitim Konferansı’na katıldı.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de önüne gelen kedi yuvasını tekmeleyerek dağıtan kimliği belirsiz şahıs, güvenlik kameralarına yakalandı.

8 ay önce SİYASET

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Uludere Mahallesi'ni ziyaret ederek muhtar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ziyaret, mahalle halkı tarafından coşku ve destekle karşılandı.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince düzenlenen huzur operasyonunda 4 bin 136 şahıs sorgulanırken aranması bulunan 8 şüpheli yakalandı. Denetimlerde, şüpheli şahısların üzerinden bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken 26 araç sürücüsüne 471 bin TL para cezası yazıldı.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerinin ‘Dur’ ihtarına uymayarak alkollü sürücü, kovalamaca esnasında park halindeki tıra çarpınca yakalandı.