8 ay önce GÜNDEM

Gazeteci-Yazar Can Ataklı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

8 ay önce ASAYİŞ

Tekirdağ merkezli aralarında Eskişehir'inde olduğu 7 ilde ‘KAFES-36’ operasyonunda yakalanan 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Operasyonda müştekilerin müstehcen görüntülerini kayda aldıkları ve bu görüntüler üzerinden tehdit/şantaj yaptıkları, ayrıca şüpheli kadınların evlilik vaadiyle de para talep ederek dolandırıcılık yaptıkları belirlendi.

8 ay önce GÜNDEM

ETO Başkanı Metin Güler’in Kahramanmaraş depremlerinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak; "6 Şubat Felaketinin Acısını Yürekten Hissediyoruz" dedi.  

8 ay önce SPOR

TFF Kadınlar 3. Ligi 13. grupta yer alan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, deplasmanda Bursa Soğanlıspor’u 4-3 mağlup ederek haftayı lider kapattı.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de üç sokağı birbirine bağlayan alanda bulunan plastik dubaların duyarsız sürücüler tarafından kırılmasının ardından bölgeye konulan demir dubalar da kırıldı.

8 ay önce SİYASET

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Tepebaşı İlçesi 3 Kademe Mahalle Başkanları ile bir araya geldi. Buz Ateş Davet Salonlarında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Milletvekili Prof.Dr.Ayşen Gürcan, Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, MHP İlçe Başkanı Faruk Duman, Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak, Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.  

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları trafik denetimlerinde 8 bin 655 sürücü ve araç kontrol edilirken, 612 sürücüye toplam 1 milyon 372 bin 402 TL Trafik İdari Para Cezası kesildi.

8 ay önce SİYASET

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, Kent Konseyi Vişnelik Mahalle Meclisi Toplantısına katıldı. Toplantıya Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı da katıldı.

8 ay önce SİYASET

İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş, "Ülkemizin ve ilimizin tarih ve kültür kokan kadim ilçemiz Sivrihisar’ın yıllardır çözüm bekleyen ve bir türlü çözülemeyen sorunları yeni seçilecek olan belediye başkanının öncelikle çözmesi gereken konulardır" dedi.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda 1 şüpheli yakalanırken, aramalarda uyuşturucu ve onu kullanmaya yarayan aparat ele geçirildi.