8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Arkeoloji dünyasını heyecanlandıran ve günümüzden 5 bin yıl öncesine dair yaşamın izlerini taşıyan Eskişehir Küllüoba Höyüğü’nde, 1996 ile 2023 yılları arasında sürdürülen çalışmaları aktaran arşiv fotoğraflar ile Eskişehirli fotoğrafçıların objektifinden yansıyan karelerin oluşturduğu “Küllüoba Kazısı Fotoğraf Sergisi” görkemli bir törenle açıldı.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir ahırdaki lambada oluşan elektrik kaçağından çıktığı değerlendirilen yangın sonucunda 63 adet küçükbaş hayvan telef oldu.

8 ay önce EKONOMİ

Eskişehirli başarılı İş insanı Avni Ongurlar’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı 'Hafız Mustafa 1864' İngiltere'de Lodra'nın Merkezinde yeni bir mağaza açıyor. 160 yıllık Osmanlı tatlı kültürünü dünyaya başarıyla tanıtan 'Hafız Mustafa 1864' Londra’nın prestijli semtlerinden Knightsbridge’de, Türkiye’yi temsil edecek.

8 ay önce ÖZEL HABER

Yemek ve içmek insanın en temel ihtiyaçlarının başında geliyor. Açıkçası yemek-içmek, kültürümüzün önemli bir bölümünü oluşturuyor. Anadolu ise bu kültürün odak noktasında yer alıyor.

8 ay önce ÖZEL HABER

Kaleme aldığı ‘İki Gözüm Despina’, ‘Angeliki ile Mehmet’, ‘Bu Böyle Yarım Kalmayacak’ romanlarıyla mübadele döneminde yaşanan dramları gözler önüne seren Yazar Yasemin Özek, Haberes Dergisi'ne konuk oldu.

8 ay önce SİYASET

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, 18. düzenlenen Çağlan ve Kayapınar Sosyal Yardımlaşma Derneği gecesine katıldı

8 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Karaçay Malkarlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni Ziyaret Etti

8 ay önce SPOR

TFF 3. Lig 18. hafta mücadelesinde Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Amasyaspor'u 2-0 mağlup etti.

8 ay önce SİYASET

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü muhteşem bir törenle ikinci seçim ofisini Batıkent Mahallesinde açtı.

8 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 14. hafta mücadelesinde Eskişehirspor, Eskişehir Demirspor'u 6-0 mağlup etti.