8 ay önce EKONOMİ

ETO Başkanı Metin Güler, TOBB 100 sıralamasında yer alan Eskişehir markaları Cromic Plastik ve Kalıp, Oğuz Mobilya, Genmacs Otomasyon, Köklüce Makina’nın yöneticilerine ödüllerini takdim etti.

8 ay önce SPOR

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın, Murat Uçar dosyasını 1 milyon 500 bin TL ödeyerek kapattığını söyledi.

8 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, CHP Milletvekili İbrahim Arslan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayı sert sözlerle eleştirdi.

8 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, 6 Şubat depremlerinin 1. Yıldönümünde bir mesaj yayınladı.

8 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenecek 2024 bahar dönemi kursları için kayıtlar 5-9 Şubat tarihlerinde alınacak. Çocuklar ve yetişkinler için ücretsiz olarak açılacak kurslar 19 Şubat’ta başlayacak.

8 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi ve HAÇİKO iş birliğiyle düzenlenen “Patilere El Uzat” etkinliğine katılan gençler, sokak hayvanlarını besleme çalışması yaptılar. Gençler ayrıca bölgede çöp temizliği de yaparak çevre kirliliğine dikkat çektiler.

8 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer depremin yıl dönümünde Eskişehir’e gelen depremzedeleri ziyaret ederek, dayanışma mesajlarını iletti.

8 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Yukarı Söğütönü Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, “Hiçbir engel tanımadan tıkır tıkır bu belediyeleri alacağız. Buralarda parayla iş yapmaya çalışanlar var. Bizim Eskişehir’imizi satın alamazlar. Eskişehirli öyle bir onurludur ki, o onurlarını hiçbir şeye değişmezler. O yüzden çok telaş etmeden ama sıkı çalışarak zaferi yeniden yaşayacağız” dedi.

8 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan 2024 Ocak ayı ihracat verilerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, “Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan 2024 Ocak ayı ihracat verilerine göre, Eskişehir 81 il içinde aylık bazda ihracatını en çok arttıran 6. şehir oldu. İhracatta yeni hedeflere koşmaya devam ediyoruz” dedi.

8 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, Afyonkarahisar Alanyurtlular Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette mevcut Odunpazarı Belediye Başkanı ve adayı Kazım Kurt da katıldı.