8 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği (ESKERDER) üyeleri, yeni kurulmalarından dolayı tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de 2 motosiklet ve 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında, 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kendilerini siyasetçi, devlet görevlisi, ve MİT personeli tanıtarak farklı vaatler ile 22 kişiyi 1,5 milyon TL dolandıran 11 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. Şüphelilerden 2’si hakkında 150 yıla kadar hapis talep edildi.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de 117 metre ilerideki yaya üst geçidini kullanmak yerine çevreyolunda karşıdan karşıya geçerken otomobil çarpması sonucu ağır yaralanan 67 yaşındaki Kanber Uygun, hayatını kaybetti.

8 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası tarafından yürütülen Tedarikçi Günleri projesi kapsamında, Pakistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan SITECH GROUP ile ikili iş görüşmeleri organizasyonu gerçekleştirildi. ESO üyesi firmaların yoğun ilgisiyle düzenlenen organizasyonda alüminyum, demir ve çelik alanında faaliyet gösteren Sitech Group firma sunumundan sonra ikili iş görüşmelerine geçildi.

8 ay önce EĞİTİM

Üç defa maaş kesimi cezası alan bir öğretmen Tapu Bölge Müdürünün eşi olmasaydı, Milli Zafer İlkokulu’na görevlendirilir miydi? Asla görevlendirilmezdi. En ücra okula gönderilirdi. Sebahat Hanım için bu yer değişikliği ödül(!) gibi ceza olmuş.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından okul çevrelerinde yapılan denetimde çok sayıda şahıs, işletme ve araç kontrol edildi.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de tartışma yaşadığı arkadaşı olan emekli zabıta memurunu bıçaklayarak öldüren şahsa, 25 yıl hapis cezası verildi.

8 ay önce ÖZEL HABER

Rumeli Balkan Müziğini gençlere sevdiren, bu kültürü yaşatan sanatçı Murat Balkan Haberes Dergisi’nin 45’nci sayısına konuk oldu.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan trafik denetimlerinde kurallara uymadığı belirlenen sürücülere toplamda 1 milyon 317 bin 433 TL cezai işlem uygulandı.