8 ay önce GÜNDEM

Haberes.com.tr. ve Haberes Dergisi İmtiyaz Sahibi Ayhan Aydıner, Yazıişleri Müdürü Ayça Ballı, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

8 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin “Bir avuç tohum, bir ömür bağımsızlıktır” sloganıyla Yerel Tohum Üretim Merkezi’nde üretilen yerel tohumlar, Tohum Takas Günleri ile vatandaşlarla buluşuyor. Beylikova ve Mahmudiye ilçelerinden başlayan dağıtımlara vatandaşlar büyük ilgi gösterirken binlerce yerel tohum bu yıl da toprakla buluşacak.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalanırken, 3 gram skunk ele geçirildi.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda 950 şahıs sorgulanırken, 264 araç kontrol edildi.

8 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Seyitgazi ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren küçük çiftçilere yönelik gerçekleştirdiği canlı hayvan desteği kapsamında kura çekimiyle belirlenen hak sahiplerine küçükbaş hayvanlar, görevliler tarafından teslim edildi.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, İstanbul’dan kente uyuşturucu madde getirip sattığı tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.

8 ay önce SAĞLIK

Eskişehir'de Ada Konakbay Çibörek Evi 'Aşırı Tuz Kullanımını Azaltan İşletme Belgesi'yle ödüllendirildi

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de zabıta karakolunda mesai arkadaşını silahla vurarak yaralanmasına neden olan tutuklu sanık Meriç S. hakkında savcılık tarafından açıklanan mütalaada, 24 yıla kadar hapis talep edildi.

8 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ilk Seçim İletişim Merkezini Hoşnudiye Mahallesi’nde açıyor.  

8 ay önce SİYASET

AK Partili belediye başkan adayları, Emirdağlılar Vakfı’nın düzenlediği yemek organizasyonuna katılarak, vatandaşlarla buluştu.