8 ay önce EKONOMİ

Seyitgazi Belediyesinin Belediye-İş Sendikası ile imzalanan Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü ile Seyitgazi Belediyesi işçilerinin maaş ve sosyal haklarında toplam %75’lik bir zam yapıldı. 

8 ay önce SİYASET

İYİ Parti Eskişehir'deki üç ilçedeki belediye başkan adaylarını açıkladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte fotoğraf çektiren adaylar seçimde iddialı olduklarını söyledi.

8 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı iş birliğiyle “kadın muhtar ve muhtar adayları” için düzenlenen eğitimde konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Eskişehir’e ve mahallelere kadın elinin değeceğini belirterek, “Birlikte çok güzel işler yapacağız.” dedi.

8 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı ilçesi Aşağı Çağlan mahallesinde çıkan yangında evini, ağılını ve küçükbaş hayvanlarını kaybeden aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, mağdur olan aileye gereken tüm desteğin sağlanacağını belirtti.

8 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği ‘Güllerin Sesi’ Kadınlar Korosu tarafından “Aşka Gülen Nağmeler” isimli konser düzenlenecek.

8 ay önce GÜNDEM

Yürüyen Köşk Derneği Başkanı Araştırmacı-Yazar Metin Erdoğan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

8 ay önce SİYASET

İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın, beraberindeki heyetle birlikte ETO’yu ziyaret ederek, Eskişehir için planladığı projeler hakkında bilgi verdi.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ederken, “Kentimizde kurduğumuz bu güzel diyalog, samimiyet ve güven ortamı devam edecek. Eskişehir’imizi daha da güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız” dedi.

8 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi, Tepebaşı Arama Kurtarma ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) tarafından “Afet ve Kadın” isimli panel düzenlendi.

8 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Kent Konseyi Çevre Sağlık Çalışma Grubu ve TEMA Eskişehir İl Temsilciliği paydaşlığında “Atatürk’ün Doğa Sevgisi ve Yürüyen Köşk” konulu konferans düzenlendi. Atatürk’ün çevre duyarlılığına karşı bilinmeyen yönlerinin anlatıldığı konferansa halk yoğun ilgi gösterdi.