8 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, Mahmudiye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek ilçe yöneticileri ve partililerle bir araya geldi. 

8 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ederken, “Biz Tepebaşı olarak büyük bir aileyiz. Aile olarak bu zor günleri de birlikte aşacağız” dedi.

8 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’in ve ülkenin en önemli havacılık ve savunma sanayisi şirketlerinden TEI, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde çalışanlarıyla birlikte deprem bölgesine yardımda bulundu.

8 ay önce GÜNDEM

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Genel Sekreteri İsmail Vural ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.

8 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, üretim hattından son çıkan Ford F-Max model kamyonu test ederek yakından inceledi.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda hapis cezası bulunan 82 şahıs yakalandı.

8 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, 6 Şubat 2023'te gerçekleşen yıkıcı depremin ardından “Kardeş OSB” ilan edilen Aksu OSB’ye göndermiş olduğu konteynerler ile barınma sorununa çözüm olarak, işgücü ve üretim kaybının da önüne geçmiş oldu.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri kapsamında Şirintepe Mahallesi’nde Kılıç, Zincirlikuyu Mahallesi’nde de Karakaş ailelerine konuk oldu.

8 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, DEAŞ terör örgütü içerisinde eylem ve faaliyetlerde bulunan, kırmızı bülten ile uluslararası seviyede aranan örgüt mensubu Çifteler ilçesinde yakalandı.

8 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, vatani görevlerine uğurlanacak 19 genç için Muttalip Mahallesi'nde düzenlenen asker eğlencesine katıldı.