3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de otomobile çarpan elektrikli bisikletin sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

3 ay önce SİYASET

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan; “Sayıları 13 milyonu bulan sığınmacılar, Türk Devletinin ve Türk Milletinin en önemli beka sorunu olmuştur” dedi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de caddenin karşısına geçen yayalara motosikletin çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

3 ay önce KÜLTÜR SANAT

Şef Cem Aksu yönetimindeki Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu Yunus Emre Kültür Merkezi'nde 'Zekai Tunca Besteleri' konseri verdi. Sanatseverler konsere yoğun ilgi gösterdi. Koro ayakta alkışlandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarpan motosikletin sürücüsü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de trafiğe kapalı olmasına rağmen motosikletli kuryelerin geçmesi nedeniyle esnafın sorun yaşadığı sokak, şimdi de duyarsız sürücüler tarafından kaldırımlarıyla birlikte park alanına çevrildi.

3 ay önce KÜLTÜR SANAT

Sivrihisar Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali, yarın geleneksel 'Göle Maya Çalma' etkinliği ile başlayacak.

3 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ile bir araya geldi. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilen Başkan Ataç’ı tebrik eden Birsen, yeni dönem çalışmalarında da başarılar diledi.

3 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezi ve kırsal mahallelerdeki sorumluluk alanında bulunan yollarda, trafik akışının etkilenmemesi için gece mesaisine başlayarak yoğun çalışma dönemini aralıksız sürdürüyor.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye'nin tek kurumsal Kukla Yapım Atölyesi, yaz tatilinde ücretsiz düzenlediği “1. Dönem Yaz Kursu” ile çocuklara hayallerini canlandırma imkânı sunuyor.