3 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen egzersiz programları, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kaybolduktan 5 gün sonra Porsuk Çayında elleri ve ayaklarından bağlanmış şekilde bulunan Prof. Dr. Bekir Karasu’nun yakınlarda bir çiftlik evinin olduğu öğrenilirken, ön otopsi raporunda ise boğulmaya bağlı ölümün gerçekleştiği belirtildi.

3 ay önce ÖZEL HABER

Haberes Medya Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Aydıner, başta dönemin Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre olmak üzere 6'sı yönetici, 7 kişinin şikayetçi olduğu davadan beraat etti.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehirli Avukat Aslıcan Özgür İleli, kira özleşmelerinde yazılan TEFE-TÜFE ortalamasında artış maddesinin geçersiz olduğunu, 1 Temmuz 2024'den sonra 2. defa kira artışı da yapılamayacağını belirtti.

3 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi sürdürülebilirlik alanında gerçekleştirilen çalışmalara destek vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Gelecek Araştırmaları Enstitüsü tarafından yürütülen GEGEM Projesi kapsamında Sürdürülebilir Şehirler 2040 Atölyesi Tepebaşı Belediyesi paydaşlığında gerçekleştirildi.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, düzenlediği Halk Günü Toplantısı'nda vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinledi.

3 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Tevfik Yıldırım ile bir araya geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, cinayete kurban giden Prof. Dr. Bekir Karasu'yla ilgili bir taziye mesajı yayınladı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sokak arasında ticari taksiye çarpan motosiklet sürücüsü, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir restoranın baca kısmında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda kısa sürede söndürüldü.