3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir’de yaşayan Kaan Oktar, dershaneye gitmeden Liselere Geçiş Sınavı'ndan (LGS) 500 tam puan alarak, 1 yıl önce kanserden kaybettiği annesine vermiş olduğu sözünü tuttu.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’de kaybolduktan 5 gün sonra Porsuk Çayı’nda ellerinden ve ayaklarından bağlanmış halde cesedi bulunan Prof. Dr. Bekir Karasu, son yolculuğuna uğurlandı.

3 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "45 ilde Emniyetimiz ve Jandarmamız tarafından zehir tacirlerinin yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik düzenlenen 'Narkoçelik-25' operasyonlarında; 538 kilogram uyuşturucu madde, 2 milyon 30 bin 500 adet kök kenevir ve kök skunk, 188 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 320 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı" dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de küçük yaşlarda Epidermolysis Bullosa (EB) teşhisi konulan 13 yaşındaki Mert Akbaba, uzun yıllar süren yaşam mücadelesini kaybetti.

3 ay önce ÇEVRE

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’de kısa süreli ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

3 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Yazar-Şair-Akademisyen Prof. Dr. Hasan Erkek ile bir araya geldi. Erkek, yazmış olduğu ‘100. Yıl Cumhuriyet Destanı Cumhuriyet’in Şiirli 100’ü’ isimli kitabını Başkan Ataç’a hediye etti.

3 ay önce SPOR

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 5-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları” Eskişehir Sarısungur Göleti’nde gerçekleştirilecek.

3 ay önce EKONOMİ

ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı’nın tarım sektörünü 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde bir araya getireceğini söyledi.

3 ay önce ÇEVRE

Çocuklarda doğa sevgisi ve doğa bilinci oluşturmak için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve AKUT iş birliği ile düzenlenen “Doğada Yaşam Atölyesi” ile çocuklar eğlenerek öğrendikleri bir kamp deneyimi yaşadılar.

3 ay önce GÜNDEM

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti.