3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

3 ay önce KÜLTÜR SANAT

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci ve “Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivaline” katılmak üzere Eskişehir’e gelen yerli ve yabancı konuklar Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Çuhadar ile bir araya geldiler.

3 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 4 Temmuz 22.00 ile 5 Temmuz 08.00 saatleri arasında Ertuğrulgazi Mahallesi Çilem Caddesi üzerinde asfalt onarım ve yenileme çalışması yapılacağını belirterek sürücüleri uyardı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de, yakalandığı Epidermolysis Bullosa (EB) hastalığından dolayı vefat eden 13 yaşındaki Mert Akbaba, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

3 ay önce GÜNDEM

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Odunpazarı Şube Baskanı Hasan Alatan ve yönetim kurulu üyeleri Kerem Ferlibilek, Varlık Ataklı ve Ahmet Turan Haberes'i ziyaret etti. Alatan ziyarette Haberes Medya İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Aydıner'e emekli astsubayların yaşadığı sıkıntıları anlattı.

3 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanında bulunan yollarda trafik akışının etkilenmemesi için kentin dört bir yanında yoğun gece mesaisini sürdürüyor.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir sanayisinin geleceğini şekillendirecek nitelikli işgücünün eğitim merkezi olan Özel EOSB Mesleki ve Teknik Lisesi'ne yoğun bir başvuru olduğunu belirtti. Küpeli, ön kayıt başvurularının ilk gününde 700’ü aşkın başvuru aldıklarını açıkladı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2025-2029 Gençlik Stratejik plan toplantısı düzenledi. Genç elçilerin fikir ve görüşlerinin alındığı toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin karar alma sürecine gençlerin katılımı sağlanacak.

3 ay önce SİYASET

CHP’li 14 büyükşehir belediye başkanı yeni dönemin ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Toplantıya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de katıldı.

3 ay önce EKONOMİ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Eskişehir Valiliğini ziyaret ettikten sonra Eskişehir İl Müftülüğü binasının açılışını yaptı.