3 ay önce BÖLGE

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı çocuklara müjdeli haberi verdi.

3 ay önce BÖLGE

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bilecik Valiliği bahçesinde adına hazırlanmış yere çınar fidanı dikerek can suyu verdi.

3 ay önce EKONOMİ

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından hayata geçirilen Sanayide Kadın İstihdamı Programı çerçevesinde ‘Kalite Kontrol Operatörlüğü’ eğitimini başarıyla tamamlayan kadın kursiyerler için sertifika töreni ve firmalarla kariyer buluşması düzenlendi.

3 ay önce ÇEVRE

Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce organize edilen İl Su Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

3 ay önce EKONOMİ

Yeşil Sakarya Üreticiler Birliği Başkanı Süleyman Buluşan, Eskişehir'de dün yağan doludan dolayı bazı mahallelerde tarım arazilerinin zarar gördüğünü ifade etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de kaybolduktan 5 gün sonra Porsuk Çayı'nda cesedi bulunan Prof. Dr. Bekir Karasu'nun ölümüyle ilgili yapılan çalışmalar sonucu Adana'da yakalanan 2'si İran uyruklu 3 kişi tutuklandı.

3 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan ihracat rakamlarını değerlendiren Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir’de üretim yapan firmaların Haziran ayında 317 milyon dolar ihracat gerçekleştirdiğini söyledi.

3 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 29 ilde Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen “KISKAÇ-20” operasyonlarında 108 şüpheli yakalandığını bildirdi.

3 ay önce GÜNDEM

İnşaatı tamamlanan Eskişehir Teknik Üniversitesi Camii, Eskişehir'e gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın da katıldığı bir törenle ibadete açıldı.

3 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde, yaz dönemi eğitimleri başlıyor. Ücretsiz olacak 22 farklı branştaki eğitimler için kayıtlar, online olarak 6 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek.