3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), dünya genelindeki 8 sıralama kuruluşunun listesinde yer aldı.

3 ay önce KÜLTÜR SANAT

Sivrihisar Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali, ünlü sanatçı Haluk Levent’in unutulmaz sahne performansı ile sona erdi.

3 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, göreve yeni seçilen Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Başkanı H. Canan Adlım ve yönetimiyle bir araya geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Doğal Yaşam Merkezi’ndeki patili dostlar ile bir araya gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, daha donanımlı ve geniş bir hale getirilen ameliyathanede de incelemelerde bulundu.  Başkan Ataç, “Durmadan, dinlenmeden bir hekim olarak hayvanlarımız için de en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

3 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi Ulus Caddesi ile Kurtuluş Mahallesi Sarper Caddesi’nde yapılacak asfalt onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle sürücüleri uyardı.

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen plaj voleybolu kursu yoğun katılımla başladı.

3 ay önce MAGAZİN

Niğde'de yaşarken gündelik işçi olarak birçok işte çalışan Can Harmanşah'ın hayatı, kız arkadaşının 'Senin bir hayalin yok' diyerek onu terk etmesi ile değişti. İngilizce bilmeden eğitim için gittiği ABD'de birçok işte çalışan Harmanşah, masa başı işinden mutlu olmadığı için istifa ederek patronuyla ortak ABD'de tır şoförleri için eğitim okulu açtı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'deki bir festivalde gösteri esnada sert iniş yapan paraşütçü, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Afyonkarahisar'da bir eve girmeye çalışırken yakalanan iki kadın, polis tarafından gözaltına alındı. Mahkeme sevk edilen iki kadın da hamile oldukları gerekçesi ile adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

3 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Yurtman, Tepebaşı ve Mihalgazi ilçelerinde 15 yıllık olarak planlanan Alpagut-Atalan Projesinde yılda 12 milyon ton kazı yapılacağını, patlatmalı açık ocak işletmeciliği, siyanürlü yığın liç yöntemi ile altın-gümüş çıkarılması hedeflendiğini belirterek "Cengiz Holding Türkiye'yi zehirleyecek" iddiasında bulundu.