3 ay önce ÖZEL HABER

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Genel Başkanı Deniz Ataç, Haberes Dergisi’nin 50’nci sayısına konuk oldu.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin 18 Halk Merkezinde ve Seramik Parkta yer alan atölyelerde üretilen eserler Adalar’da “Yıl Sonu Sergisi” ile vatandaşlara sunuldu.

3 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) tarafından emekli olan akademik ve idari personeline veda töreni düzenlendi.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Atatürk Endüstri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi (AMTAL) Elektrik Elektronik Teknolojileri Alanı'nda okuyan ve staj görmek için Çek Cumhuriyeti'ne giden 15 öğrenci uğurlandı.

3 ay önce SPOR

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle Eskişehir’de düzenlenen “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları” nefesleri kesen mücadelelere sahne oldu. 3 gün süren Türkiye Kupası heyecanı düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kentin en sevilen projelerinden biri olan Deneyim Kafelerden Ali Rıza Efendi Deneyimli Kafeye, kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi.

3 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 44. Mihalıççıklılar Günü ve Kiraz Festivali’ne katıldı. Burada vatandaşlara seslenen Başkan Ünlüce, “Yunus Emre’nin bize öğrettiği sevgi dilinden hiçbir zaman vazgeçmeyelim" dedi.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK) yaz dönemi eğitimleri ilgiyle başladı. 7’den 70’e her yaştan Eskişehirlinin 10 farklı merkezde 52 branşta ücretsiz eğitim gördüğü kurslara 3 bine yakın kursiyer katılıyor.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mihalıççık ilçesinin Kayı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

3 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi ve ILO (Uluslararası Çalışma Örgütü) ortaklığında ‘Geri Dönüşüm İşçileri İş Sağlığı Güvenliği' çalıştayı gerçekleştirilecek.