3 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi ve ILO (Uluslararası Çalışma Örgütü) ortaklığında ‘Geri Dönüşüm İşçileri İş Sağlığı Güvenliği’ çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştayda konuşan Başkan Ataç, “Biz belediye olarak geri dönüşüm ve sıfır atık mücadelemizden asla vazgeçmedik” dedi.

3 ay önce ÖZEL HABER

Yaklaşık 2,5 yıl önce (7 Mart 2022) gündeme taşıdığım Eskişehir Beylikova Fen Lisesi'ndeki taciz iddiasıyla ilgili Mahkeme karar verdi. Beden Eğitimi Öğretmeni Rahmi İnce, 8 kız çocuğa yönelik cinsel taciz suçundan yargılandı. Mahkeme İnce’ye 3 öğrencisine yönelik işlediği ‘Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Çocuğun Cinsel İstismarı’ suçundan her çocuk için 3’er yıl 9 ay hapis cezası verdi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunan 114 şüpheli yakalandı.

3 ay önce SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, yapımına geçtiğimiz Şubat ayında başlanan Sarıcakaya Entegre Sağlık Merkezi'nin Mayıs 2025 tarihinde tamamlanacağını belirterek, "Daha hızlı ve etkili sağlık hizmetleri sunacak merkezde, 3 Birimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet verecek" dedi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de iki akraba grubu arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada, 3 kişi bıçaklandı, 6 kişi de darp edilerek yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 14 kişiden 9’u tutuklandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir parkta yan bakma meselesinden çıkan bıçaklı kavgada 1’i ağır 2 kişi yaralanırken gözaltına alınan 2 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir erkeğin, kız arkadaşıyla tartışan 2 kadını darp ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

3 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret  ederek, yeni dönemde de başarılı dileklerini iletti.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESTRAM’a ait ESKART taklit edilerek, “Eskişehir Ulaşım Kartı” olarak sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yapıldığını belirterek; Eskişehirlileri uyardı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda 43 litre sahte içki ele geçirilirken, 1 kişi hakkında işlem başlatıldı.