3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir iletişim dükkanında polis ekiplerince yapılan aramada, toplam piyasa değeri 350 bin TL olan gümrük kaçağı cep telefonları ve şarj aletleri ile av tüfeği ele geçirildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir-Kütahya kara yolunda anız yangını olarak başlayıp, bitişikteki ağaçlandırma sahasına geçen yangın ekiplerin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.

3 ay önce GÜNDEM

Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nin ardından Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, ilçede yapılan çalışmaları yakından takip etmek için sahaya çıktı.

3 ay önce SPOR

Eskişehirspor 24 yaşındaki kanat oyuncusu Yakup Demirci ile anlaşmaya vardı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de çıkan kavgada 1’i ağır 2 kişiyi bıçakla yaralayan Afgan uyruklu şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde (ESTÜ) geçmiş yıllarında dekanlık yapmış Prof. Dr. Musa Şenel'in vefatıyla ilgili taziye mesajı yayımlayan Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine ise sabırlar diledi.

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen egzersiz programları, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor.

3 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Urban.koop iştiraki ile Puruli Kültür Sanat Derneği'nin ortaklığı ile yürüttüğü “Çekirdek Eskişehir” projesinin paydaşları 3 gün boyunca Eskişehir'deki saha çalışmasında bir araya gelerek oturumlar ve Mini Festival düzenledi.

3 ay önce GÜNDEM

47 tramvay, 8 hat, 55 kilometrelik demiryolu ağı ile Eskişehirli vatandaşlara hizmet eden Estram’da mesai sabahın erken saatlerine kadar sürüyor.

3 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk İş) İl Temsilcisi Orhan Demir ve Türk İş’e bağlı sendikaların şube başkanları ile bir araya geldi.