3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesinde (ETGB) faaliyet gösteren firmaların Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdikleri ürünlerinin 2023 yılı ihracatı, üç yılda 4 kat artarak 6,1 milyon dolara ulaştı.

3 ay önce SİYASET

Yapılan istişareler sonucunda AK Parti Genel Merkez Teşkilât Başkanlığı tarafından Odunpazarı İlçe Başkanlığına Engin Vural, Tepebaşı İlçe Başkanlığına Muhammed Ali Kaya atandı

3 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, göreve yeni seçilen Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Ahmet Kapanoğlu ve yönetimiyle bir araya geldi.

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi’nde yer alan açık havuz, kent halkına hizmet vermeye devam ediyor.

3 ay önce EKONOMİ

Türkiye’de tarımın ve buğday üretiminin sürdürülebilirliği ve gelişmesi için 15 yıldır projelere imza atan ETi Burçak ve WWF-Türkiye “Toprak Gönüllüleri” ile, tarım topraklarının iyileştirilmesi için harekete geçiyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de çıkan bıçaklı kavgada, 1’i ağır 2 kişiyi bıçakla yaralayan yabancı uyruklu şahıs adliyeye sevk edildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Asayiş Şube, Narkotik Şube ve Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 4 ekip, 10 personel ile yapılan uygulamada; 173 şahıs, 2 araç sorgulandı.

3 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde hizmet veren 29 Ekim Gençlik Merkezleri’nde, yaz dönemi eğitimleri başlıyor. Ücretsiz olacak 22 farklı branştaki eğitimler için 750 öğrenci online olarak kayıt yaptırdı.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, üreticiler için sürdürdüğü projeler kapsamında Sarıcakaya ve Mihalgazi’deki hayvan üreticilerine yonca balyası dağıttı.

3 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiğin aksamaması için yürüttüğü gece çalışmaları kapsamında Gökmeydan Mahallesi Ulus Caddesi’nde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.