3 ay önce ÇEVRE

Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artacağı değerlendirilen Eskişehir'de gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı öngörülürken, meteoroloji meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkilileri ve vatandaşları uyardı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 53. Sağlık Bakanı olarak atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu makamında ziyaret etti.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'de yanıltıcı ambalajları değerlendiren Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Başkan Vekili Uzman Eczacı Hülya Kelleci, "Standartsız ambalaj tüketiciyi gram gram yanıltmaktadır" dedi.

3 ay önce SAĞLIK

Lösemi ve kanser ile mücadele eden ailelere yardım ulaştıran LÖSEV İyilikler Tırı bu kez depremin yaralarını sarmaya çalışan illere doğru yola çıkacak.  Malatya, Elazığ, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay’a yardım ulaştıracak İyilikler Tırı’nın son durağı ise Kahramanmaraş olacak.

3 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi ekipleri, vatandaşların bahçe ve budama atıklarından kül ve cüruf atıklarına, mobilya ve ev eşyası atıklarından tadilat atıklarına kadar her türlü atığı evlerinden teslim alıyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bulunan işlek bir caddede aynı scootera binip önlemsiz şekilde seyreden 4 genç, hem kendilerini hem trafiği tehlikeye attı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de evinden çıkan ve 42 gündür kendisinden haber alınamayan 60 yaşındaki zihinsel engelli Sefer Çakır’ın bulunması için çalışma başlatıldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de çıkan silahlı çatışma sonucu 20 yaşındaki Hüseyin Yurdusever'in ölümüyle ilgili yargılanan baba ve oğlu hakkında ayrı ayrı müebbet hapis cezası verildi. Cezalar, ‘Haksız tahrik’ ve ‘Takdiri indirim’ kararları ile 10’ar yıla düşürüldü.

3 ay önce SİYASET

İYİ Parti Eskişehir İl teşkilatı, İl Başkanı Serdar Ulucan, Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer ve beraberlerindeki kalabalık bir heyetle, partilerinin TBMM Grup Toplantısına katıldılar. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun konuşmasını dinleyen İYİ Partililer daha sonra Genel Başkanın Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında bir toplantıya katıldılar.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de araç trafiğine kapalı alanda seyir halinde bulunan scooterın çarptığı kadın yaralandı.