3 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi, toplum sağlığını korumak için gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Can Dostum projesi kapsamında düzenlenecek etkinlikle Doğal Yaşam Merkezi’nde tedavileri ve bakımları tamamlanan can dostlarımız sıcak bir yuvaya kavuşmak için vatandaşla buluşacak.

3 ay önce SPOR

Eskişehirli kick boks sporcusu Sümeyye Kılıç, 5 rakibine karşı elde ettiği galibiyle genç yaşında Milli Takımına girmeye hak kazandı.

3 ay önce DÜNYA

“Askerler çocukları küçük kurşunla öldürürler değil mi anne?” 1995 yılında Srebrenitsa katliamında vurulan dört yaşında bir çocuğun ölmeden önce annesine sorduğu bu soru bugün bile bizleri acıya boğuyor. Fikret Bila’nın dediği gibi; ‘İnsanı yediği yemekten, içtiği sudan, aldığı nefesten utandıran soru’ Ne yazık ki savaşta en büyük acıları çocuklar yaşıyor. Bugün insanlık tarihinin en karanlık sayfalarından biri olan Srebrenitsa Katliamı’nın 29. Yıldönümü.

3 ay önce BÖLGE

Afyonkarahisar’da meydana gelen ve yaklaşık 5 saniye süren 4.4 büyüklüğündeki depremin ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri görenleri ürküttü.

3 ay önce BÖLGE

Afyonkarahisar’da meydana gelen ve yaklaşık 10 saniye süren 4,4 büyüklüğündeki deprem vatandaşları sokağa döktü.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında ilgili kurumların da katılımıyla toplantı düzenlendi.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ), Lisansüstü Eğitim Programların başvuru süresini 16 Temmuza 2024'e kadar süresini uzattığını duyurdu.

3 ay önce BÖLGE

Bilecik Kent Konseyi 4. Olağan Seçim Genel Kurulunda yapılan oylamada Hakkı Aynur yeni başkan olarak seçildi.

3 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli aralarında Eskişehir'in de olduğu 24 ilde düzenlenen “Define-1” operasyonlarında uluslararası tarihi eser kaçakçılığı yapan organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.