3 ay önce ÇEVRE

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir'de gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, hava sıcaklığından bir değişiklik olmayacağını belirtti.

3 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir'deki 14 ilçede büyük bir üye kampanyası başlatıyor.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Mihalgazi ilçesinde düzenlenen programda üreticilere sera naylonu, solarizasyon örtüsü ve hibe sözleşmeleri teslim edildi.

3 ay önce GÜNDEM

Çeşitli programlar için Eskişehir'e gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Güney ilçesinde, anne ile babası arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan üniversite öğrencisi, kolundan bıçakla yaralandı. Oğlunu yaralayan kocasını, başına demir sopayla vurarak öldüren kadının, sürekli şiddet gördüğü için geçtiğimiz yıl terk ettiği evine geri döndüğü ortaya çıktı.

3 ay önce SPOR

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) yönetimi, Eskişehirspor'un yeni yönetimine desteklerini sunmak ve başarı dileklerinde bulunmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, Eskişehirspor'un şehrin en değerli markalarından biri olduğu vurgulanırken kulübün geleceği üzerine önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

3 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hazırlanan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Muazzez İlmiye Çığ Kız Öğrenci Misafirhanesi öğrencilere sıcak bir aile yuvası olurken, aileleri de çocuklarını güvenilir bir yere yerleştirmenin rahatlığını yaşıyor.

3 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi trafiğin aksatmadan yürüttüğü gece mesaisi kapsamında Gökmeydan ve Kurtuluş Mahallelerinin ardından Alanönü Mahallesi Hicri Sezen Caddesi’nde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları 12 Temmuz Cuma saat 20.00’de başlayacak.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Mihalgazi’de çıkan yangını büyümeden söndürdü. Ekipler Çukurbağ mevkiine sıçrayan yangında ilk müdahalenin ardından soğutma çalışmaları yaparak kısa sürede yangının büyümesinin önüne geçti.

3 ay önce EKONOMİ

Elektrik dağıtım şirketleri arasında en çok proje kabulü alan şirketlerden biri olduklarını söyleyen Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) Ar-Ge Müdürü Ural Halaçoğlu, “Kabul edilen iki yazılım projemiz hem tüketicilerimize daha verimli ve güvenilir hizmet sunma hem de ülkemizin enerji altyapısındaki yerlilik oranının güçlendirilmesi açısından önem teşkil ediyor” dedi.