3 ay önce ÇEVRE

Fırat ve Kızılırmak'tan sonra Türkiye'nin en uzun üçüncü akarsuyu Sakarya Nehri'nin doğduğu yer olan Sakaryabaşı'nda sular çekildi.

3 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, yönetimi ve Dumlupınar Belediye Başkanı Zekeriya Yılmaz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

3 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi 2 Eylül Gönüllü Bahçesindeki hak sahiplerinin malzemelerini koyduğu 14 kulübe geçen gün ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına dolayısıyla zarar gördü. Hasar tespiti yapılan kulübelerin tadilat çalışmaları da Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılmaya başlandı.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 14 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti.

3 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Uluönder Mahallesi’nde yer alan Baksan Sanayi 3072. Sokak’ta kaldırım desenli asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt serim işlemini gerçekleştirdi.

3 ay önce EKONOMİ

ETO Başkanı Metin Güler beraberindeki heyetle birlikte Alpu, Beylikova, Mihalıççık, Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerinin belediye başkanlarını ziyaret ederek, ilçelerin ekonomisi hakkında istişarede bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa’da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

3 ay önce ASAYİŞ

Tepebaşı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada son günlerde gerçekleşen telefonla dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Açıklamada, “Tepebaşı Belediyesi’nin, hiçbir gerekçe ile vatandaşlarımızdan nakdi yardım talep etmesi söz konusu değildir” denildi.

3 ay önce SİYASET

CHP’li Çakırözer Yargı Paketi görüşmelerinde tepki gösterdi. Çakırözer; “Bu pakette basın ve ifade özgürlüğü yok! Tehdit altındaki gazeteciler için de Meclis’e düzenleme getirin” dedi. ANKARA

3 ay önce GÜNDEM

İki Eylül Caddesi’nde tramvay hattına ağaç devrilmesi sonucu tramvay seferleri durdu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede çalışma yaparken, Estram yetkilileri, yapılacak gece bakım çalışmaları nedeniyle Otogar-SSK ve OGÜ-SSK gece tramvay seferlerinin 11 Temmuz Perşembe'yi 12 Temmuz Cuma'ya bağlayan gece hizmet veremeyeceğini belirtti.