3 ay önce ÇEVRE

Meteoroloji, akşam saatlerinde Eskişehir çevresinin gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği ve rüzgârın saatte 30 ila 50 kilometre hızla, kuvvetli bir biçimde eseceği tahmininde bulundu.

3 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 75 ilde son 5 günde silah kaçaklarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik “Mercek-21” operasyonlarının düzenlendiğini açıkladı. Operasyonlar sonucu bin 564 silah ele geçirilirken bin 819 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

3 ay önce EĞİTİM

Hürriyetçi Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Erol Ger; "Hürriyetçi Eğitim Sen olarak 11 Temmuz 2024 tarihinde TBMM önünde öğretmenlik mesleğini yerle bir eden Öğretmenlik Meslek Kanunu’na dur demek için basın açıklaması gerçekleştirdik" dedi.

3 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan yüzme havuzu tesislerinde klorlama çukuruna düşen kız çocuğu zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir dizi düzenlemeye gitti.

3 ay önce EĞİTİM

Özel Eczacılık Yüksek Okulu olarak 1968 yılında eğitim faaliyetlerine başlayan ve bugüne kadar yaklaşık 4 bin 900 eczacı mezun veren Prof. Dr. Bülent Ergun’un dekanlığını yaptığı Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, alanında uzman akademisyenlerle Anadolu Üniversitesi'nin köklü eğitim tecrübesini genç eczacı adaylarına aktarıyor.

3 ay önce YAŞAM

Bolu'dan Eskişehir'e giden Estetik ve Plastik Cerrahı Erkan Yanıkoğlu, yol kenarında uçamayan kukumav kuşu buldu. Yanıkoğlu, kliniğinde kukumav kuşunun bakımlarını yaptıktan sonra evinde besledi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de parkta spor yapan bir vatandaşın 40 bin TL değerindeki cep telefonunu çalan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

3 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi, Quacquarelli Symond (QS) tarafından açıklanan Avrupa'nın en iyi 500 üniversitesi arasında yer aldı. İngiltere merkezli yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Quacquarelli Symond (QS), Avrupa'nın en iyi 500 üniversitesini açıkladı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 2 otomobilin yarışması sonucunda meydana geldiği iddia edilen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.