3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi tarafından “Can dostumuza yuva olur musunuz?” sloganıyla gerçekleştirilen Satın Alma Sahiplen Şenliğiyle kedi ve köpek dostlarımız sıcak yuvalarına kavuştu.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi ile bir araya geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

3 ay önce SAĞLIK

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı,  tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’de de kayıtlı ailelere sosyal destek vermeye devam ediyor. Psikososyal, bilimsel ve kültürel etkinliklerle çocuk, genç ve yetişkin hastalar moral bulup hayata bağlanıyor.

3 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ile bir araya geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'e gelen Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu, düzenlenen programda Emirdağlı hemşehrileri ile buluştu.

3 ay önce GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.