3 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'de gün içinde yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

3 ay önce GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü tarafından “Milletin Zaferi” temasıyla giydirmesi yapılan Yüksek Hızlı Treni uğurlandı.

3 ay önce GÜNDEM

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü nedeniyle yayımlamış olduğu mesajında, "Tarihte onurunu her şeyden üstün tutması ile tanınan milletimiz, 15 Temmuz Milli Direnişi ile dünyaya bir kez daha örnek olmuştur" dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek bazı adaylar oturuma saniyelerle geç kalarak kapatılan kapılardan hayal kırıklığı ile geri dönmek zorunda kaldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de gece saatlerinde omuz atma tartışmasının büyümesi sonucunda çıkan kavgada 3 kişilik gruptaki şahıs karşısındaki adama pompalı tüfek doğrulturken, polis ekiplerinin müdahalesi sonucunda olaya karışan 4 şüpheli gözaltına alındı.

3 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

3 ay önce GÜNDEM

15 Temmuz 2016'da hain darbe girişimi esnasında girdiği çatışmada şehit olan Fatih Dalgıç'ın annesi, oğlunun acısını ilk günkü gibi taze odluğunu söylerken, torunu Buğra Bulut da dayısı gibi polis olmak istediğini belirtti.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 15 Temmuz arbe Girişimi'nin 8'inci yıl dönümüne ilişkin yaptığı konuşmada, “Devlet içerisine sızmış hain terör örgütleri ve mensuplarınca darbe teşebbüsü yapılmak istendi, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla halk sokaklara inerek milli iradeye sahip çıktı” dedi.

3 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 16-20 Temmuz tarihlerinde 20.00-08.00 saatleri arasında asfalt onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağını belirterek sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 15 Temmuz 2016’da meydana gelen hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.