3 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerle kadınlar hem üretiyor hem de el emeklerini kazanca çevirip ekonomilerine katkı sunuyor. Bu kapsamda hizmete sunulan Kadın Üretici Ürün Satış Noktaları’nda ve Hanımeli Sokak’ta el emeklerini sergileyen kadınlar, üretmenin ve kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen 20 farklı uyuşturucu operasyonunda yakalanan 24 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, çok miktarda narkotik madde ele geçirildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda bariyerlere çarpan araçta maddi hasar oluşurken, şans eseri kazada kimse yaralanmadı.

3 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ terör örgütüne yönelik aralarında Eskişehir'inde olduğu 27 ilde 4 gündür devam eden ‘Kıskaç-22’ operasyonları çerçevesinde 74 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

3 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Mihalgazi  Alpagut,  Tepebaşı Atalan ve Tekeciler Mahalleleri Mevkii’nde, altın-gümüş madeni projesinde  hareketlenme duyumları üzerine, Mihalgazi  Belediye Meclis Üyesi Kemal Güner Poyraz  ile bölgede vatandaşlarla görüşüp incelemelerde bulundu. Sakarıılıca’da  Muhtar Ayhan Tarhan ve vatandaşlarla buluşan Süllü ve Poyraz, Alpagut’ta  halkın madene ilişkin tepkilerini  dinleyip, Cengiz Holding personeli ile görüştü.

3 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kırsal mahalle yollarında sathi kaplama çalışmalarına mevsim koşullarının elverişli olmasıyla Temmuz ayı itibariyle başlandı.

3 ay önce ÖZEL HABER

Eskişehir’de Osmangazi Ortaokulu’nda padişahlığını ilan eden Okul Müdürü, öğretmenleri ‘Kellenizi alırım’, ‘Sevinç Köyüne Sürdürürüm' diye tehdit ediyor. Bu okulun kadın müdür yardımcısı da Mart 2023’den Haziran 2024 tarihleri arasında İstiklal Marşı Törenlerine katılmıyor. Sabah mesaisine geç başlıyor. 18 Öğretmenin şikayetçi olduğu okulda bu iki yönetici hala görevlerinden alınmıyor.

3 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Kongresi bugün Taşbaşı Kültür Merkezi'nde yapıldı. İki listenin yarıştığı kongrenin kazananı Sibel Yeşildal oldu.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Disk Emekli-Sen Eskişehir Şubesi'nin düzenlediği etkinliğe katılarak emeklilerle bir araya geldi. Vecihi Hürkuş Havacılık Parkı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte emek ve emekçilerin durumları tartışıldı, sorunlar paylaşıldı ve birlik beraberlik mesajları verildi.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin, Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçeleri ve mahallelerinde faaliyet gösteren küçük çiftçiye yönelik destek projesi kapsamında noter huzurunda yapılan kura çekimiyle belirlenen hak sahiplerine küçükbaş hayvanlar teslim edildi.