3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine ait Entgre Katı Atık Dönüşüm ve Enerji Üretim Tesisleri çevresinde bulunan çok sayıda başıboş köpek, sürüye saldırarak 7 koyunu telef edip onlarcasını yaraladı.

3 ay önce GÜNDEM

Genel İş Şube Başkanı Coşkun Sakçı, Genel İş Şube Yönetimi ve DİSK Bölge Temsilcisi Zeynep Kaya, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ettiler.

3 ay önce GÜNDEM

15 Temmuz günü darbe girişimi esnasında İstanbul'da şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç, Çifteler ilçesi Alikan Mahallesi’ndeki kabri başında dualarla anıldı.

3 ay önce SPOR

Eskişehirli Eda Nur Tulum İzmir’de katıldığı müsabakada 400 metre Gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

3 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yüzme havuzu tesislerinde klorlama çukuruna düşen kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

3 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Beylikova ilçesindeki TOKİ çalışmalarını yerinde inceledi.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 15 Temmuz gecesi Marmaris’te Cumhurbaşkanını koruma görevinde iken gazi olan Polis Memuru Uğur Göküz ve ailesini ziyaret etti.

3 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenecek İstihdam ve Kariyer Günleri’nde 13 Eskişehirli firma, iş arayanlar ile bir araya gelecek.

3 ay önce ASAYİŞ

Aydın’ın Söke ilçesinde bir kağıt fabrikasında çıkan yangını söndürmek için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından destek ekip gönderildi.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, can dostlarını unutmadı. Batıkent Mahallesi’nde evcil hayvanların keyifli anlar geçirmesi için Pati Park yapıldı.