3 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği (ESÇEVDER) Başkanı Sadık Yurtman, Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde toplantı gerçekleştirdi.

3 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenecek İstihdam ve Kariyer Günleri’nde 15 Eskişehirli firma, iş arayanlar ile bir araya gelecek.

3 ay önce ÇEVRE

İnönü Belediyesi, ilçe merkezinde belirlenen alanlarda yeni park yapım çalışmalarına devam ediyor.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'in Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, göreve geldikten sonra yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de esnafla sivil polis memuru arasında dakikalarca süren yol verme tartışmasına resmi polisler müdahale etti. Kendisine tehditler ve hakaretler savrulduğunu, darp edildiğini belirterek resmi polis ekiplerini çağıran sivil polis ile esnaf birbirlerinden şikayetçi oldu.

3 ay önce BÖLGE

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde klorlama çukuruna düştükten sonra kalbi durmuş bir şekilde çıkarılan ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlatan 8 yaşındaki Ela Çam'ı Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ziyaret etti.

3 ay önce ÇEVRE

Sarısungur Mahalle Muhtarı Haydar Muharrem Uz, azaları ve iş insanı Derin Kanatlı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ettiler.

3 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesinin sınavsız ikinci üniversite kayıtları devam ediyor

3 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Mehmet Yiğit Atmaca, Judo Yıldızlar Avrupa Kupası Milli Takım Kampına davet edildi.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni (EOSB) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında, sanayinin mevcut durumu, yürütülen çalışmalar ve gelecekteki yatırım planları hakkında değerlendirmeler yapıldı.