3 ay önce ÖZEL HABER

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin Konferans Salonu koltuk yenileme işiyle ilgili Okul Yönetimi tarafından 8 ay önce başka bir firmaya brüt olarak 29 bin 952 Lira ödendiğini gösteren resmi belgeyi siz okurlarımla paylaşıyorum. Eskişehir eğitimindeki bu ‘yolsuzluğun belgesi’ ile ilgili yetkililer harekete geçmelidir. Eskişehir Valiliği, Cumhuriyet Başsavcılığı aynı iş için iki ayrı firmaya nasıl ve neden ödeme yapıldığını ortaya çıkarmalıdır.

3 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, mevcut sıcaklığın artacağı uyarısında bulunarak vatandaşların tedbir almasını tavsiye etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de lastiği patladıktan sonra bir anda alevlere teslim olan işçi servisi küle döndü.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de uyuşturucu madde operasyonunda gözaltına alınan ve ekip aracından kaçmaya çalışırken polis memurunu silahla vurarak ağır yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi.

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi Şirintepe Yunus Emre Spor Tesisleri’nde ücretsiz olarak düzenlenen yaz dönemi kursları yoğun katılım ile başladı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi’nde muharrem orucu tutan vatandaşlarla bir araya geldi.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), üyelerinin gelişimini desteklemek ve yeni pazarlara açılmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği Tedarikçi Günleri etkinliklerine devam ediyor. ESO Üyeleri bu kapsamda ülkemizin en büyük ve en kritik projelere imza atan TUSAŞ / TAI Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ile 2 gün boyunca bir araya gelecek, işbirliklerini değerlendirecek.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli ile çıkan arbede sonucunda, polis memuru silahla vurularak ağır yaralandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de Rusya uyruklu eşi Elena Samsanova'yı 14 yerinden bıçaklayarak öldüren sanık Atila S.'nin yargılandığı dava, maktule ait cep telefonunun şifresinin kırılamamasından dolayı 3 Ekim'e ertelendi.

3 ay önce MAGAZİN

CHP Eski İl Başkanı Erman Gölet bugün Kent Palace de düzenlenen nikah merasimiyle hayatını Müge Yaş ile birleştirdi.