2 ay önce SAĞLIK

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı,  26 yıldır aile, gönüllü ve bağışçılarıyla umudun temsili olmaya her geçen gün büyüyen bir kalabalıkla devam ediyor.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, gece saatlerinde Cumhuriyet Bulvarı’nda yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplere kolaylık dileyen Ünlüce, “Emekçilerimizin alın teriyle güzel şehrimize değer katacak çalışmalarımız durmaksızın sürecek. Şehir uyurken Büyükşehir mesaide olmaya devam edecek” dedi.

2 ay önce SİYASET

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl dönümü dolayısıyla TBMM’de söz alan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “1974'ten bu yana Kıbrıs Adası'nda barış ve istikrar vardır. Uluslararası camiaya ve Avrupa Birliğine çağrımız 1974'ten bu yana hâkim olan barış ortamını iyi değerlendirmeleri, bunun değerini teslim etmeleridir” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Beylikova Belediyesi, ‘Ekmek arabasında yakalanan uyuşturucu’ haberleri üzerine bir açıklama yaptı.

2 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'te otomobil ile tır çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

2 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Kütahya ve Afyonkarahisar belediye başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de alkollü olduğu düşünülen sürücü, beton refüjün üzerinden yolun karşısına geçmeye çalışırken aracı askıda kaldı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların talep ve sorunlarını Halk Toplantısı'nda dinledi.

2 ay önce ÇEVRE

Hava sıcaklığının 43 dereceye ulaşmasının beklendiği Eskişehir'de meteoroloji, vatandaşları güneş çarpması gibi muhtemel risklere karşı dikkatli etmeleri gerektiği konusunda uyardı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince yapılan uygulamada 184 şahıs ve 3 araç sorgulandı.