2 ay önce SİYASET

CHP'li Jale Nur Süllü, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Ahmet Kapanoğlu, Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Ece Bilgin ve Av. Mustafa Çakı ile bir araya gelerek Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi’ne yönelik görüş alışverişinde bulundu.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde tedavileri yapılan 3 kaplumbağa, doğal yaşam alanına bırakıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kütahya'da trafik polisi ekipleri tarafından durdurulan yabancı plakalı tırda kumanda ile çalışan takograf düzeneği ele geçirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de 37 yaşındaki zihinsel engelli İsa Algın, 50 kişilik ekibin çalışmaları sonucunda kaybolduğu noktanın 11 kilometre uzağında sağ olarak bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de ailelerin birbirlerine demir çubuk, sopa ve taşla saldırdığı kavga sonucunda darp edilerek yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

2 ay önce ÖZEL HABER

Burada asıl mesele Kerim Erzincanlı’nın müdürlüğü değildir. Bir Eğitim-İşlinin oraya müdür yapılmamasıdır. Sendika baskısıyla Eskişehir İl Milli Eğitim’indeki Değerlendirme Komisyonunun, Yalçın Fazıl Eker’e ‘Rum Köyü Fethetmiş gibi’ muamele yapması asla kabul edilemez. Tüm bu yaşananlar karşısında Eğitim İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Fadime Arslan’ın sessiz kalmasını ‘çok manidar’ buluyorum.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy Kıbrıs Barış Harekâtını anma mesajı paylaştı.

2 ay önce SAĞLIK

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı,  tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’de de kayıtlı ailelere sosyal destekleri devam ediyor. Psikososyal, bilimsel, sanatsal ve kültürel etkinliklerle çocuk, genç ve yetişkin hastalar moral bulup hayata bağlanıyor.

2 ay önce GÜNDEM

Bir çok dizi ve filmde rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, hayatını kaybetti. 82 yaşında hayatını kaybedene Şener Kökkaya'nın acı haberini meslektaşı Zafer Algöz duyurdu.

2 ay önce EKONOMİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği'nin Saraybosna'da gerçekleşen 12. Dönem 3. Başkanlar toplantısında ASKON Dersaadet Ödülleri 2024 yılı kapsamında Yeni Üye Kazanımı Ödülü, ASKON Eskişehir Şubesi'nin oldu. Ödülü teslim alan ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü, "İlk günkü heyecanla halkamızı genişleterek, Eskişehir ve ülkemizin istiklali ve istikbali için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.