2 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildal ile bir araya geldi.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Sporları Şenliği 27 Temmuz Cumartesi günü yapılacak. Eskişehir’de ilk defa düzenlenecek olan şenlikte 8. Ulusal Masterlar Yüzme Yarışları, Dragon Bot Yarışları ile eğlenceli su ve kara aktiviteleri düzenlenecek.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Şirintepe Mahallesi Örme Sokak’ta 23 Temmuz tarihinde 08.00- 18.00 saatleri arasında asfalt onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağını belirterek sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir kişi, tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeği ile vurarak öldürdü. Baba gözaltına alınırken, oğlunun cenazesi morga kaldırıldı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de SkyRiders Motosiklet Kulübü, yakın bir tarihte hayatını kaybeden Melih Can Polat (23) için 'Bizleri fark edin' sloganıyla ücretsiz su dağıtımı yaptı.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'de mevsim normalleri üzerinde seyredeceği öngörülen hava sıcaklığının 42 dereceye ulaşması bekleniyor.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak ve spor yaparak zinde kalmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği ücretsiz spor eğitimlerinde yaz dönemi eğitimleri başladı.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında tercih işlemleri yapacak olan öğrencilere yönelik danışmanlık hizmeti sağlanacak.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hazırlanan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Muazzez İlmiye Çığ Kız Öğrenci Misafirhanesi için ön kayıtlar başladı. Misafirhane ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Cumhuriyet kenti Eskişehir’imizi tercih edecek kız öğrencilerimize aile sıcaklığını hissettirebilmek için hayata geçirdiğimiz öğrenci misafirhanemize bekliyoruz” dedi.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Şirintepe Mahallesi Örme Sokak’ta gerçekleştirdiği yol genişletme ve yenileme çalışmaları kapsamında sıcak asfalt serimine başladı.