2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Nezihe Hanecioğlu ile bir araya geldi.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi'nde “Nörokreatif Müzik Terapi Deneyimleme Atölyesi” düzenledi.

2 ay önce ASAYİŞ

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde yaşanan hırsızlık olayının birisi hamile iki şüphelisi kadın, Burdur’da polis ekipleri tarafından yakalandı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, yayımladığı mesaj ile basın mensuplarının 24 Temmuz günü Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

2 ay önce YAŞAM

Son günlerde gündemde olan Sokak Hayvanları Yasa teklifi içeriğiyle sokak hayvanları için büyük bir tehlike arz ediyor. Bu teklif, sokak hayvanlarına ötenazi uygulamalarını meşrulaştırmayı hedefliyor. “Ötenazi; bir canlının yaşamını bilinçli bir şekilde sonlandırması” anlamına gelir.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir markete malzeme indirmek için caddenin ikinci şeridine park edilen kamyonet, trafiğin kilitlenmesine neden oldu.

2 ay önce EKONOMİ

Türk Havacılık Uzay Sanayii, TEI ve GE Aerospace, ileri seviye Jet Eğitim Uçak Programı HÜRJET için iş birliğini genişletmek amacıyla Mutabakat Anlaşması imzalıyor.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy uyuşturucu operasyonunda yaralanan ve yoğun bakım tedavisinin sonra normal odada tedavisi devam eden polis memuru Hasan Keskin'i ziyaret etti.

2 ay önce GÜNDEM

Uluslararası Lions Kulüpleri Gençlerarası Değişim Programı kapsamında bu yılda çeşitli ülkelerden gelen toplam 15 genç Eskişehir’e hayran kaldı.

2 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, son günlerde gündemde olan başıboş sokak hayvanları konusunda hazırlanan yasa teklifi üzerine açıklamalarda bulundu.