2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Anadolu Üniversitesi, yürüttüğü kazı çalışmaları ile kültürel mirasa ışık tutuyor. Bu kapsamda Şarhöyük - Dorylaion’da devam eden kazı alanında çalışan üniversite ekibini ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Sözen kazı çalışmalarını yerinde incelediler.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Burdur Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Sağlık Kentler Birliği Encümen Toplantısı’na katıldı.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 30 yıllık geçmişi ile Türkiye’nin köklü fakültelerinden biri olarak varlığını sürdürüyor. Türkiye’de bulunan toplam 86 hukuk fakültesi içerisinde ayrı bir yerde bulunan Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerine sunduğu eğitim olanaklarıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

2 ay önce EĞİTİM

Dünyada uluslararası havalimanı bulunan tek üniversite olma unvanını elinde tutan Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) kampüsünün içerisinde yer alan Hasan Polatkan Havalimanında geleceğin pilotları yetiştirilirken, vatandaşlar için Belçika’ya ve Suudi Arabistan’a ulaşım imkânı sağlanıyor.

2 ay önce SİYASET

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, bazı okullarda fahiş miktarda kayıt parası istenmesine tepki göstererek; "Gündelik kazancı olan bir veli,10 bin lira emekli maaşı olan bir veli, 17.002 lira asgari ücret alan bir veli bu bağış adı altında istenen rakamları nasıl verecek yada onun çocuğunun hak ettiği okulda eğitim hakkı yok mudur?" dedi.

2 ay önce SİYASET

Geçtiğimiz günlerde göreve gelen AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, basın mensupları ile bir araya gelerek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kaçak kazı yaptığı belirlenen 3 şüpheli, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda suçüstü yakalandı.

2 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi’nin Gönüllü Bahçelerinde sebze yetiştiren vatandaşlar toprakla uğraşmanın keyfini sürüyor. Batıkent Gönüllü Bahçelerinde 26 çeşit sebze yetiştirmeyi başaran emekli Güler ailesi de çok mutlu olduklarını belirterek, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir’in kültür ve sanat hayatını zenginleştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, birbirinden güzel sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.  Nurten Balaban’ın seçkin eserlerinden oluşan “Seyri Alem” adlı resim sergisi düzenlenen törenle açıldı.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik olarak zor günler geçiren çiftçilere destek için ektiği tarlalarında hasat çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Akpınar, Türkmentokat ve İmişehir Mahallesi’ndeki arazilerden elde edilen yulaf tanesi ve yulaf balyalarıyla Eskişehirli üreticilere can suyu oluyor.