2 ay önce EKONOMİ

ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’deki genç girişimcilere iş fikirlerini şirkete dönüştürebilmek için 2024 Genç Start-Up Yarışması’na katılma çağrısında bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi’nin gençlerin hizmetine sunduğu Gençlik Merkezleri, bu yıl 13. yaşını kutlarken her yıl on binlerce gencin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamaya sürdürüyor. Gençlik Merkezlerinden bugüne kadar eğitim alan gençlerin sayısı 456 bin 222’ye ulaştı.

2 ay önce EĞİTİM

2024 LGS'ye damga vuran Orhun Eğitim Kurumları'nda eğitim gören 92 öğrenci Fen Liselerine girdi. 24 öğrenci Fatih Fen Lisesi'ne 27 öğrenci şehir dışı ve Fen Liselerine, 20 öğrenci Borsa İstanbul Fen Lisesine, 21 öğrenci Mehmet Şengül Fen Lisesine, 22 öğrenci Eskişehir Anadolu Lisesine, 26 öğrenci Atatürk Anadolu Lisesine, 21 öğrenci Sabiha Gökçen Mesleki Tek. Anadolu Lisesi'ne girmeyi başardı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kütahya'da hakkında kesinleşmiş 16 yıl hapis cezası bulunan ve Eskişehir Cezaevi'nden firar eden hükümlü yakalandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kent merkezinden temin ettiği uyuşturucu maddeyi satmak amacıyla ilçeye götüren şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Lozan Barış Antlaşması’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Sevr Antlaşması ile kaybettiğimiz Anadolu'yu, bize yeniden kazandıran Lozan Antlaşması'nın 101. yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

2 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı, S.S Eskişehir Narçiçeği Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi ile Simurg Kadın Kooperatifleri iş birliğiyle kadının iş gücüne katılımına yönelik hazırlanan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ‘Narçiçeği Meyve Veriyor’ Projesi’nin protokol ve kapanış toplantısı gerçekleştirildi. Proje kapsamında 28 üretici kadına 4 bin 100 böğürtlen fidesi dağıtıldı.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir'de artık bir belediye konservatuvarı kurulmalı. Sanat şehri Eskişehir bunu hak ediyor. Aslında yıllar önce bu yapılmalıydı. Türk Müziğinin hak ettiği yeri, ülkemizin en güzel sanat şehri Eskişehir'de daha belirgin bir hale getirmek Türk Müziğine yapılacak en büyük hizmet olurdu.

2 ay önce GÜNDEM

Sivrihisar Belediyesi tarafından, yapılan çalışmaları anlatmak ve vatandaşların sorunlarını dinlemek için Halk Günü düzenledi.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum” dedi.