2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Burhaniye 5. Kitap Fuarı’na katıldı. Başkan Ünlüce, fuar kapsamda düzenlenen “Yerelden İktidara” konulu söyleşide, Eskişehir’in yerel yönetimde gösterdiği başarının Türkiye’ye ilham kaynağı olduğunu söyledi.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenen yaz dönemi kursları devam ediyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen futbol, basketbol ve masa tenisi eğitimlerine katılan çocuklar da sağlık ile spor yapıyor.

2 ay önce EKONOMİ

Akbank yönetim ekibi, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti. Görüşmede, Eskişehir sanayi sektörünün gelişimine yönelik stratejiler ve iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

2 ay önce GÜNDEM

Beylikova Belediyesi tarafından ilçeye Yalınlı Doğrul Termal Havuzları ve Mesire Alanı kuruluyor.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde yürütülen çalışmalar kapsamında, üniversite sınavına giren öğrencilere tercih yapmaları konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Üyelerine yönelik KOSGEB Yeşil Sanayi Destek Programı bilgilendirme toplantısı ESO Meclis Salonunda yapıldı. ESO ve KOSGEB iş birliğinde gerçekleştirilen toplantıda; AB Yeşil Mutabakatı kapsamında işletmeleri bekleyen değişimler ile yeşil dönüşümün verimliliğe ve rekabete etkisi hakkında önemli bilgilendirmelerde bulunarak programın başvuru, değerlendirme ve destek süreçleri konusunda detaylar açıklandı.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, kent içi trafiğin ana arterlerinden Çamlıca Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi’ndeki yol yenileme, bakım ve onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Şehit Ast. Çvş. Uğur Dülger'in Mahmudiye Işıklar Mahallesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

2 ay önce ÖZEL HABER

Aslan burcunda güneşi olanlar onurlu, cesur, sevecen, güçlü, cömert, oyuncu, iyimser, hırslı, sadık ve neşelidir. Olumsuz tarafı ise oldukça talepkar, hoşgörüsüz, otoriter, tembel, kapalı fikirli ve benmerkezci olabilirler. Kendilerine yaratıcılık, örgütlenme ve liderlik için geniş bir alan sağlayan şeyleri yapmayı seçerler.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ve Başsavcı Vekili İsa Tuncay, Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında yaralanan polis memuru Hasan Keskin'i tedavisinin devam ettiği Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.